Elite Way School

Forum o Elite Way School
 
KazaloPortalIščiRegistriraj sePrijava
Elite Way School

Elite Way School - Sprejmi naslednje postavke za registracijo


Čeprav skušajo Administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoče, ni mogoče preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, (ter za pošiljanje novega gesla, če je pozabite obstoječe geslo).

Klikni Registriraj se spodaj, če se strinjaš z omejitvami teh pogojev. Če si v dvomih, se posvetuj z upravljalci strani.
OSNOVNO1. SPOŠTUJ DRUGE :!: 2. NOBENE PONOGREFIJE :!: 3. ČE JE NEKDO ŽE ZASEDEN JE ZASEDEN :!: 4 VSAKE TOLIKO SI ZAMENJAMO VLOGE :!: 5. VSAKMESEC DOBIMO MISS FORMA :!: 6. NI OVOLJENA UPORABA 2 NICOV :!: 7.PROSIM NE KOPIRAJ BANNERJEV ČE ŽE MO VPRAŠAJ :!: 8.PRIDRUŽUJEM SI PRAVICO DO SPREMEMBE PRAVIL :!:DRUGO- Mere za avatar : 150x170 :!:- Mere za banner : 350x150 ali 400x250 :!:- Dovoljeno je imeti animiran banner :!:- Uporabnikov se ne ŽALI :!:- Večje slike se objavljajo s predogledom :!:- Če ne upoštevaš pravil te lahko Administratroji pošljemo na dopust za tri dni al te celo izključimo :!:- Če kaj ne znate ali ne razumente je najenjena posebna tema imenovana Pomoč :!: [/b]